Latex spuiten Sliedrecht

Latex is een populaire verfsoort. En met goede reden want werken met latex verf is prettig en makkelijk. Het droogt snel en is in vele kleuren verkrijgbaar met behulp van mengsystemen. Ook bevat latex een conserveermiddel tegen schimmel- en bacteriegroei. Latex spuiten in Sliedrecht en andere plaatsen, is een eenvoudige en snelle manier om mooie muren en plafonds te krijgen. Wij werken alleen met latex van gerenommeerde A-merken.

Mooi resultaat met latex spuiten in Sliedrecht

Door het gebruik van een kwalitatief goede verf is latex spuiten in Sliedrecht, en ver daar buiten, altijd een dankbare taak voor ons. Het resultaat niet alleen mooi, het is ook duurzaam. Latex heeft de neiging om op den duur te verkleuren maar met een latexverf van hoge kwaliteit is dit risico minimaal. Dat is dan ook de reden waarom wij geen concessies doen met betrekking tot kwaliteit.

Airless latex spuiten Sliedrecht

Bij latex spuiten in Sliedrecht en omstreken, maken wij gebruik van een airless spuitmachine. Hierdoor kunnen wij in één handeling exact de juiste hoeveelheid latex aanbrengen op muren en plafonds. Omdat de hogedrukspuit op airless wijze werkt, bent u verzekert van het strakst mogelijke resultaat. Tijdens het latex spuiten op andere wijzen kunnen er namelijk luchtbelletjes in de verf ontstaan. Met onze apparatuur is dit niet het geval.

Complete service bij latex spuiten in Sliedrecht

De wijze waarop wij latex spuiten in Sliedrecht en op andere plaatsen heeft zich al vele malen bewezen. Snel en vakkundig wordt de klus geklaard en met minimale rompslomp voor u. Wij plakken alles netjes af zodat alleen uw muren en plafonds worden voorzien van een perfecte laag verf. Uiteraard ruimen wij, alleen als u helemaal tevreden bent, eventuele rommel weer netjes op. Wij leveren een complete service.